Certificările
Trans Sped

Trans Sped este primul prestator de servicii de incredere din Romania si in permanenta mentinem un nivel ridicat al calitatii serviciilor oferite clientiilor nostri. Pentru a asigura acest lucru am obtinut mai multe Certificari care garanteaza o calitate ridicata a produselor si serviciilor oferite.

In anul 2004 am obtinut certificarea ISO 9001 din dorinta de a furniza servicii de incredere clientiilor nostri la un pret accesibil si care sa reflecte calitatea oferita.

Certificarea ISO 27001, in anul 2008, a fost o prioritate pentru noi, din dorinta de a asigura clientilor un management orientat spre securitatea informatiilor.

Trusted Service Provider

Certificatele Trans Sped sunt incluse în lista de incredere a Comisiei Europene EU Trusted List.

Trans Sped este cross - certificat cu US Federal Bridge, iar semnatura electronica realizata cu certificatele calificate Trans Sped este recunoscuta avand aceeasi valoare juridica cu semnatura olografa in toate tarile Uniunii Europene si in Statele Unite ale Americii.

Acreditare eIDAS

In conformitate cu prevederile “Regulamentului (UE) Nr. 910/2014 al Parlamentului European si al Consiliului din 23 Iulie 2014 privind identificarea electronica si serviciile de incredere pentru tranzactiile electronice pe piata interna si de abrogare a Directivei 1999/93/CE” (pe scurt Regulamentul eIDAS), prestatorii de servicii de incredere trebuie sa fie auditati o data la doi ani de catre o firma de audit acreditata la nivel european, verificandu-se astfel conformitatea serviciilor furnizate cu cerintele eIDAS si ale standardelor tehnice ETSI.

Trans Sped este primul prestator din Romania care a efectuat cu succes un astfel de audit, certificatele calificate și marcile temporare calificate emise sunt recunoscute in toate statele UE.

Cross-certificare U.S. Federal Bridge

Trans Sped a realizat cea mai importanta implementare de solutii de certificare a unei organizatii romanesti pe competitiva piata din Statele Unite, certificatele Trans Sped devenind parte integranta a aplicatiilor oferite de Science Applications International Corporation - SAIC (www.saic.com).

Recunoasterea calitatii serviciilor si tehnologiilor Trans Sped este data de faptul ca autoritatea acesteia a fost cross-certificata cu Federal Bridge of US, lucru care confera incredere certificatelor de semnatura electronica emise de aceasta pentru a fi acceptate in relatia cu toate institutiile guvernamentale din SUA.

ISO 9001

Prin obtinerea certificarii ISO 9001 Trans Sped certifica dezvoltarea, implementarea si imbunatatirea sistemelor de management al calitatii. Standardul este pus in aplicare inca din 2004 si se identifica prin increderea pe care o au clientii nostri in produsele furnizate de noi.

Certificarea ISO 9001 dovedeste faptul ca Trans Sped isi asuma urmatoarele obiective:

  • Preturile produselor si serviciilor reflecta intotdeauna calitatea oferita clientilor sai;
  • Imbunatateste in permanenta calitatea serviicilor si a produselor oferite;
  • Verifica si imbunatateste periodic procesele utilizate;
  • Detine tehnologia necesara pentru a asigura clientii de calitatea serviciilor prestate.

ISO 27001

Certificarea ISO 27001 “Sisteme de Management al Securitatii Informatiei” a fost o prioritate pentru Trans Sped, fiind obtinuta in anul 2008, din dorinta de a a garanta clientilor nostri o siguranta maxima pentru potectia datelor obtinute de la clienti si de a respecta normele in domeniu.

Politica Trans Sped contine informatiile necesare identificarii modului de aplicare a “Sistemului de Management al Secutitatii Informatiei”, oferind astfel incredere clientiilor si tinand pasul cu ultimele tehnologi in domeniu. Alocam eficient si in permanenta toate resursele necesare mentinerii nivelului inalt de securitate pentru toate produsele si serviciile oferite.

ISO 14001

Din 2011 Trans Sped a devenit o organizatie “Verde” ce reduce impactul asupra mediului. Certificarea pentru Standardul ISO 14001 – “Sistem de Management de Mediu” asigura faptul ca:

  • Se imbunatatesc periodic performantele sale de mediu.
  • Respecta cerintele internationale de mediu.
  • Imbunatateste procedurile interne pentru a asigura un impact minim asupra mediului.
  • Colaboreaza cu firme si institutii care la randul lor au certificat ISO 14001.
  • Managementul se implica in gasirea de noi solutii care sa scada impactul asupra mediului.
  • Angajatii respecta procedurile ce ajuta la scaderea impactului de mediu.

OHSAS 18001

Standardul “Managementul Sanatatii si Securitatii Ocupationale” este o completare pentru ISO 9001 “Managementul Calitatii” si ISO 14001 “Sistem de Management de Mediu”.

Certificarea am obtinut-o in anul 2011 si pune accent pe imbunatatirea continua integrand procesele companiei in bucla Plan, Do, Check, Act.

FDA ESG & FDA 21 CFR Part 11 compliant

Gateway-ul (ESG) pentru incarcarea electronica a documentelor pentru Food and Drug Administration (FDA) este o solutie la nivel de FDA pentru acceptarea documentelor de reglementare depuse electronic. FDA ESG permite transmiterea sigura a informatiilor de reglementare pentru revizuire de catre FDA.

FDA ESG este punctul central pentru transmiterea informatiilor in format electronic catre FDA. Acest canal nu deschide si nu revizuieste documentele incarcate, ci le transmite automat catre biroul FDA corespunzator.