Real Estate

Digitizeaza fluxul de semnare a contractelor cu clientii si dezvoltatorii imobiliari si dedica-ti timpul vizionarilor si exploatarii oportunitatilor

TSP pune la dispozitie solutii de generare si transmitere a contractelor pentru semnare electronica, precum si solutii de arhivare electronica a acestora.

Solutiile TSP pentru digitalizarea si automatizarea proceselor de generare si transmitere documente, precum si serviciile de incredere cum sunt: semnatura electronica, marca temporala calificata, sigiliul electronic calificat si arhiva electronica, iti ofera intr-un singur pachet toate instrumentele necesare ca activitatea companiei sa fie optimizata si eficienta.

API LTP

Integreaza fluxul digital in solutii existente

Aprobarea și semnarea documentelor este mai rapida ca niciodata. In cateva secunde poti aproba sau semna documente de pe orice dispozitiv, smartphone, tableta, laptop sau PC.

Poti integra fluxul digital de transmitere si semnare documente cu solutii CRM sau alte aplicatii software folosite de companie pentru a optimiza si eficientiza procesul de oferta si semnare a contractelor cu partenerii.

Solutiile TSP expun API care permit integrarea cu orice solutii software.

API LTP

Trimite rapid si in siguranta contractele pentru a fi semnate de parteneri

EasyStream simplifică procesul de semnare și aprobare a documentelor, prin sistemul de semnare și aprobare în lanț face acest proces ușor și rapid, posibil de pe orice dispozitiv (smartphone, tabletă sau laptop).

Tot ce trebuie sa faci este sa incarci documentul, sau EasyStream il poate genera, si sa selectezi persoanele care trebuie sa le semneze.

Solutia EasyStream transmite documentul catre fiecare destinatar in ordine cronologica si are grija sa fie aplicata semnatura electronica, marca temporala calificata si sigiliul electronic calificat, iar la final documentul ajunge automat in arhiva electronica.

Partenerii tai pot semna contractele simplu si rapid, in doar cateva secunde

Foloseste timpul petrecut in intalnirile cu partenerii pentru descoperirea si dezvoltrea oportunitatilor de afaceri.

Solutiile de digitalizare TSP permit semnarea documentelor in cateva secunde de pe orice dispozitiv (smartphone, tableta, PC si laptop).

La finalul procesului arhiveaza electronic documentele

Serviciul de arhiva electronica te ajuta sa pastrezi documentele conform prevederilor legale in siguranta si la un click distanta. Documentele se arhiveaza automat in solutia de arhiva electronica pe termen lung, garantand validitatea si pastrarea valorii juridice a documentului.

Documentele sunt arhivate in siguranta si pot fi disponibile oricand, simplu si rapid.

API LTP