Procurement

Optimizeaza activitatea departamentului Procurement folosind solutiile de digitalizare TSP

O lunga perioada de timp activitatea departamentului Procurement a fost asociata cu birocratie si resurse alocate gestionarii fluxului de documente, oferte, contracte, facturi si multe altele.

Solutiile de digitalizare ofera o optimizare a activitatii acestui departament. TSP ofera solutii pentru automatizarea proceselor asociate departamentului Procurement, astfel incat timpul si resursele asociate scad vizibil.

API LTP

Semneaza contractele de achizitii in doar cateva secunde

EasyStream simplifică procesul de semnare și aprobare a documentelor, prin sistemul de semnare și aprobare în lanț face acest proces ușor și rapid, posibil de pe orice dispozitiv (smartphone, tabletă sau laptop).

Tot ce trebuie sa faci este sa incarci documentul, sau EasyStream il poate genera, si sa selectezi persoanele care trebuie sa il semneze, avand trasabilitatea si transparenta intregului proces.

Solutia EasyStream transmite documentul catre fiecare destinatar in ordine cronologica si are grija sa fie aplicata semnatura electronica, marca temporala calificata si sigiliul electronic calificat, iar la final documentul ajunge automat in arhiva electronica.

Solutiile TSP ofera instrumentele necesare pentru semnarea electronica a facturilor si transmiterea catre parteneri

Prin integrarea PDFsigner aplicatiile din ecosistemul tau pot acum sa realizeze si semnarea documentelor PDF (cu semnatura simpla, avansata sau calificata), aplicarea marcii temporale calificate si a sigiliului electronic calificat.

Cu doar un endpoint toate documentele pot fi semnate usor si rapid. Documentele pot fi semnate unul cate unul sau bulk, in functie de nevoia scenariului de aplicabilitate.

API LTP

Ai siguranta si certitudinea documentelor semnate folosind arhiva electronica

Documentele arhivate in arhiva electronica TSP sunt pastrate conform celor mai inalte standarde de securitate si conform prevederilor legale si pot fi disponibile oricand, simplu si rapid.

API LTP