Long Term Preservation

Serviciul Long Term Preservation arhivează documentele digitale pe termen lung împreună cu semnăturile acestora, garantând validarea semnăturilor până la 100 de ani, conform Regulamentului European 910/2014 eIDAS. Astfel, se păstrează valoarea juridică a documentelor pe toată perioadă de arhivare.

Documentele păstrate în LTP respectă cerințele Legii 135/2007 privind arhivarea electronică și Ordinului MCSI 493/2009.

Contactează-ne

Easy Sign

Arhivează documente pe termen lung

Soluția de Long Term Preservation arhivează în siguranță pe termen lung semnăturile electronice, documentele și metadatele acestora.

Documentele în arhivă se pot păstra în formă standard, criptate cu cheile de decriptare aflate la client sau instanță separată dedicată pentru fiecare client.

Preluarea documentelor in LTP - un canal securizat usor de folosit

Cu doar un endpoint toate documentele pot fi stocate ușor și rapid. API-ul Trans Sped se poate apela doar folosind un VPN cu o conexiune criptată și endpoint-ul este securizat cu certificat SSL strict pentru a preveni modificarea datelor în tranzit.

API LTP

Validarea semnăturilor

Semnăturile documentelor preluate în LTP sunt salvate automat împreună cu dovada validării acestora, fiind păstrate într-un seif criptografic și folosite ca dovadă pentru a demonstra validitatea și valoarea juridică a documentului.

Trans Sped Validation

Pastrarea documentelor in LTP in forma criptata

Pentru a creste confidentialitatea datelor, puteti alege sa pastrati documentele in arhiva electronica in forma criptata folosind o pereche de chei public-privată pentru criptarea documentelor. Astfel, doar dumneavoastră veți putea să decriptați documentele folosind cheile stocate în HSM-ul propriu.

API LTP

Cautarea si retragerea documentelor din arhiva electronica se realizeaza simplu si usor

Accesul pentru cautarea si retragerea documentelor din arhiva electronica se poate realiza prin drepturi de acces granulate.

Fiecare index este protejat de accesul neautorizat. Doar utilizatorii desemnați au acces la documentele stocate în arhivă. Drepturile granulare pot fi ajustate la specificațiile clientului.

API LTP

Raportare flexibilă

Serviciul de Long Term Preservation permite raportări avansate și poți urmări întregul procesul de stocare direct din dashboard.

Raportare LTP

Solutie certificata conform Regulamentului European 910/2014 (eIDAS)

Soluția de LTP este certificată conform Regulamentului European 910/2014 (eIDAS)

Certificare LTP

Arhivă Electronică certificată MCSI

Vrei să folosești LTP ca arhivă electronică? Documentele stocate respectă cerințele Legii 135/2007 privind arhivarea electronică și Ordinului MCSI 493/2009.

Raportare LTP