HR Digital Transformation

Digitalizeaza procesul de semnare a documentelor in relatia de munca

Procesul de digitizare a semnarii documentelor de munca este mai simplu ca niciodata. OUG 36/2021 ofera cadrul legislativ pentru semnarea digitala a documentelor in relatiile de munca, iar TSP iti ofera instrumentele necesare pentru realizarea acestui proces.

Cu TSP ai solutii end-to-end pentru transformarea digitala a activitatii dintre departamentul HR si angajati.

Solutiile TSP pentru digitizarea si automatizarea proceselor de generare, precum si serviciile de incredere cum sunt: semnatura electronica avansata si calificata, marca temporala calificata, sigiliul electronic calificat si arhiva electronica, iti ofera intr-un singur pachet toate instrumentele necesare pentru ca activitatea companiei să fie optimizată și eficienta.

API LTP

Creezi simplu si rapid documentul sau incarci un document existent si il trimiti la semnat

EasyStream simplifică procesul de semnare și aprobare a documentelor, prin sistemul de semnare și aprobare în lanț face acest proces ușor și rapid, posibil de pe orice dispozitiv (smartphone, tabletă, laptop sau PC).

Tot ce trebuie sa faci este sa incarci documentul, sau EasyStream il poate genera, si sa selectezi persoanele care trebuie sa semneze.

Solutia EasyStream transmite documentul catre fiecare destinatar in ordine cronologica si are grija sa fie aplicata semnatura electronica avansata sau calificata, marca temporala calificata si sigiliul electronic calificat, iar la final documentul ajunge automat in arhiva electronica conform Legii 135/2007.

Obtine simplu si rapid certificatul digital calificat sau avansat

Obtinerea certificatului avansat si calificat este un proces online care dureaza doar cateva minute.

Poti semna in cateva secunde documentele de pe orice device (smartphone, tableta, PC si laptop) la cele mai inalte standarde de securitate.

La finalul procesului documentele sunt arhivate electronic

Exemplarul angajatorului, semnat calificat sau avansat, cu marca temporala si sigiliu calificat, se arhiveaza automat in solutia de arhiva electronica pe termen lung conform prevederilor legale, garantand validitatea si pastrarea valorii juridice a documentului.

Documentele sunt arhivate in siguranta si pot fi disponibile oricand, simplu si rapid.

API LTP