Hospitals & Healthcare

Identifica pacientii cu solutiile TSP si ai garantia confidentialitatii schimbului de informatii

Solutiile eID TSP permit identificarea de la distanta a pacientilor, oferind garantia identitatii, confirmand ca persoana este aceeasi ca cea din actul de identitate, folosind sisteme avansate de livedetection si selfie-match.

Cu solutiile TSP ai toata increderea ca schimbul de informatii se va realiza in conditii de confidentialitate.

API LTP

Ofera siguranta si trasabilitatea documentelor confidentiale

Cu EasyStream de la TSP, stabilesti persoanele care pot vizualiza documentele, restrictionand accesul pe baza unei parole si poti urmari oricand statusul fluxului.

Poti semna in cateva secunde documentele de pe orice dispozitiv (smartphone, tableta, PC si laptop) la cele mai inalte standarde de securitate.

Semneaza cu incredere: documentele semnate sunt valide in relatia cu CNAS si FDA

Semnatura realizata cu certificatele calificate TSP este non-repudiabila si are aceeasi valoare juridica cu semnatura olografa, conforma cu Regulamentul European 910/2014 (eIDAS), Standardele ETSI si NIST, FDA ESG, FDA CFR part 11 si recunoscuta de Guvernul Statelor Unite ale Americii.

Semneaza contractele cu furnizorii in doar cateva secunde

EasyStream simplifică procesul de semnare și aprobare a documentelor, prin sistemul de semnare și aprobare în lanț face acest proces ușor și rapid, posibil de pe orice dispozitiv (smartphone, tabletă sau laptop).

Tot ce trebuie sa faci este sa incarci documentul, sau EasyStream il poate genera, si sa selectezi persoanele care trebuie sa semneze.

Solutia EasyStream transmite documentul catre fiecare destinatar in ordine cronologica si are grija sa fie aplicata semnatura electronica, marca temporala calificata si sigiliul electronic calificat, iar la final documentul ajunge automat in arhiva electronica.

Ai siguranta si certitudinea documentelor semnate folosind arhiva electronica

Documentele arhivate in arhiva electronica TSP sunt pastrate conform celor mai inalte standarde de securitate, conform prevederilor legale si pot fi disponibile oricand, simplu si rapid.

API LTP