Easy Stream

O aplicatie de document management creată special pentru digitalizarea și automatizarea proceselor de semnare și aprobare a documentelor din cadrul companiilor.

Aplicatia poate rula in cloud sau in infrastructura clientului si include multiple module cum sunt: OCR, generare documente, raportare, fluxuri de aprobare si semnare documente cu semnatura calificata, avansata sau simpla.

Contactează-ne

Easy Sign

Digitalizarea și automatizarea proceselor de semnare și aprobare a documentelor

EasyStream simplifică procesul de semnare și aprobare a documentelor, prin sistemul de semnare și aprobare în lanț face acest proces ușor și rapid, posibil de pe orice dispozitiv (smartphone, tabletă sau laptop).

Tot ce trebuie sa faci este sa stabilesti destinatarii si se trimit automat documentele pentru semnare si aprobare către aceștia.

Roluri flexibile în funcție de procesul și procedurile interne

EasyStream permite o multitudine de roluri: semnatar pentru semnătura electronică (calificată, avansată sau simplă), reviewer pentru a adăuga observații și approver pentru a aproba continuarea procesului de semnare.

Protejează conținutul documentelor

EasyStream permite o siguranță sporită pentru conținutul documentelor. Inițiatorul poate adăuga o parolă pe care o comunică utilizatorilor fiind folosită pentru vizualizarea documentului în procesul de semnare și aprobare.

Semnare rapidă pentru utilizator

Nu este nevoie ca utilizatorii la care trimiți documentul să aibă cont EasyStream. Atât timp cât au un certificat digital, semnarea se realizează simplu și rapid.

EasyStream permite semnarea documentelor cu orice certificat digital calificat emis conform Regulamentului European 910/2014 (eIDAS), iar semnarea cu certificatele digitale calificate Trans Sped se poate realiza de pe orice dispozitiv (smartphone, tableta, laptop, PC).

Monitorizare stadiu flux de semnare

EasyStream iti permite sa urmaresti statusul fluxurilor de aprobare si semnare în timp real, astfel încât poți să vezi în orice moment cine a semnat documentul și unde se află pe circuitul de semnare.

EasyStream

Dashboard interactiv

Aplicatia EasyStream include un modul de management si monitorizare a activitatii proprii si a echipei coordonate.

EasyStream

Cautare smart a fluxurilor initiate

Prin modulul de cautare poti gasi simplu si rapid toate documentele transmise pentru semnare si/sau aprobare.

EasyStream