Easy Stream

EasyStream este aplicația Trans Sped de Document Management, special concepută pentru a automatiza fluxurile de semnare din cadrul organizațiilor.

Avem o gamă variată de licențe create în funcție de nevoile tale. Contactează-ne și vom configura soluția special pentru organizația ta.

Contactează-ne

Easy Sign

Soluția EasyStream creată de Trans Sped este formată din o multitudine de module care, împreună, formează un sistem foarte flexibil de management al documentelor, utilizabil atât intern cât și pentru sisteme de onboarding.

Semnarea documentelor
Principala functionalitate a aplicatiei este sa semneze documente utilizand certificate digitale calificate sau avansate, fara sa fie nevoie sa descarci documentul pe PC.

Management de documente
Utilitatea de management de documente poate trimite, dintr-o interfata simpla, fisiere PDF catre persoane pentru a fi semnate de catre un singur sau mai multi participanti. Se poate semna un document sau mai multe in acelasi timp.

Interfața relaționară
Interfețele realizate de echipa noastră sunt module speciale care simplifică adunarea de date de la clienții dumneavoastră, folosite pentru a realiza fluxuri de onboarding sau aprobare de documente rapid.

OCR pe Cartea de Identitate
Economisim timpul tău și a clienților tăi prin citirea automată a actului de identitate, fără să mai fie nevoie să transcriem toate informațiile din buletin sau pașaport.

Recunoaștere facială
Putem verifica dacă poza din buletin și un selfie realizat în momentul fluxului sunt aceeași persoană, astfel economisind timp și securizând soluția costumizată.

Eliberearea de Certificate calificate
Dacă semnatarul documentului nu are certificat calificat, soluția noastră eliberează un nou certificat pentru acesta și reia procesul de la semnare.

Identificare video
Pentru a fi identificat, clientul dumneavoastră nu mai trebuie să fie prezent fizic într-o locație autorizată. Acum poate folosi pur și simplu modulul de identificare vizuală.

PDF Templates Handler
Dacă aveți un PDF care trebuie completat de client (de exmplu cu numele său), putem gestiona introducerea datelor fără a fi nevoie să descarce documentul sau să folosească alt software.

Integrare API
Putem integra EasyStream cu orice API care funcționează folosind un punct final REST, pentru a trimite sau pentru a primi date prin canale sigure securizate cu SSL.