Easy Sign

O aplicație dezvoltată de Trans Sped care permite importul certificatelor calificate bazate pe cheile criptografice stocate în Cloud sau token, în sistemul de operare. Aplicația permite crearea de semnături electronice folosind certificatele importate, precum și adăugarea de marci temporale la documentele semnate.

Avem o gamă variată de licențe create în funcție de nevoile tale. În cazul în care soluția pe care o cauți nu se găsește în ofertele standard de pe site, în urma discuției cu un consultant Trans Sped, îți putem oferi o soluție personalizată pe nevoile tale.

Contactează-ne

Easy Sign

EasySign instalează și înregistrează Trans Sped Cloud Key Storage Provider care permite oricarei aplicații de semnare, sa semneze pe același computer și folosește Microsoft CNG API, pentru a crea semnături electronice folosind certificatele importate.

Primul pas după instalarea aplicației este importul certificatului în registrul sistemului de operare. După ce certificatul a fost importat, utilizatorul poate folosi orice aplicație de semnare pe 32/64 biti bazată pe Microsoft CNG pentru a semna digital fișierele electronice.

Pachete Easy Sign

EasySign
Ready

Funcționează doar cu certificatele Trans Sped.

Contactează-ne

EasySign Excellence

Funcționează cu mai multe tipuri de certificate.

Contactează-ne

EasySign Robotic

Semneaza automat fisierele dintr-un director și adauga marca temporala.

Contactează-ne

EasySign
Enterprise

Pentru un volum mare de documente zilnic, putem configura o solutie personalizata nevoilor tale.

Contactează-ne