VideoID

Solutie pentru identificarea video a clientilor certificata conform Regulamentului European 910/2014 (eIDAS) si Directivei Europene 849/2015 privind AML.

Aplicația este conformă cu prevederile Legii 129/2019 privind prevenirea si combaterea spalarii banilor si finantarii terorismului (KYC).

Contactează-ne

Soluție ideală pentru identificarea clientilor la distanță

Solutie simplu si rapid de utilizat de catre clienti, accesibila din toate browserele si de pe orice dispozitiv dotat cu camera video si microfon.

API LTP

Intuitiv si usor de utilizat de catre agenti

Toti pasii solicitati in procesul de identificare sunt afisati permanent pe ecran astfel incat riscul operational este redus la zero.

Optimizarea timpului de asteptare pentru clienti

Aplicatia de videoid afiseaza agentilor clientii aflati in asteptare pentru identificare video si statusul acestora, oferind si un instrument de monitorizare.

API LTP

Colectarea datelor

Asigură identificarea clienților și colectarea datelor prezente in actul de identitate precum si informatiile suplimentare necesare in procesul de identificare.

API LTP

Semnare ușoară și rapidă a documentației contractuale

În urma identificării video se poate emite un certificat digital calificat utilizat pentru semnarea documentației contractuale astfel încât este asigurată valoarea juridica a acesteia.

API LTP

Oferă un instrument de monitorizare si raportare

Poti vedea in timp real statusul solicitarilor precum si exportarea rapoartelor periodice, optimizand procesul de monitorizare a activitatii echipei de video identificare.

API LTP