Unde puteti folosi semnatura noastra:

In conformitate cu Ordinul Presedintelui ANAF numarul 2520/2010 incepand cu data de 25.11.2010 contribuabilii mari si mijlocii, precum si sediile secundare ale acestora au OBLIGATIA de a depune declaratiile fiscale prin mijloace electronice de transmitere la distanta, prin intermediul Sistemului Electronic National.

De asemenea, incepand cu 1 ianuarie 2011, se va depune o singura declaratie - FORMULARUL 112 - DECLARATIA PRIVIND OBLIGATIILE DE PLATA A CONTRIBUTIILOR SOCIALE, IMPOZITULUI PE VENIT SI EVIDENTA NOMINALA A PERSOANELOR ASIGURATE - formular ce se va completa, semna si transmite prin mijloace informatice, folosind semnatura electronica.

Cu un singur certificat calificat puteti depune on-line declaratii fiscale pentru un numar nelimitat de societati. Conform metodologiei existente, persoana posesoare a certificatului digital calificat trebuie sa fie imputernicita de societatile respective, imputernicire care trebuie prezentata la ANAF si NU prestatorului de certificate calificate, respectiv Trans Sped.

Trans Sped va ofera pachetul semnatura electronica, ce cuprinde:

 • certificat digital calificat
 • dispozitiv criptografic securizat (token)
 • EasySign Light - aplicatie ce va permite semnarea oricarui tip de document, contracte comerciale, participarea la licitatii electronice prin intermediul SEAP.

GRATUIT : expedierea pachetului oriunde in tara!

* Pentru emiterea unui certificat calificat apasati AICI si urmati instructiunile.

* Daca sunteti client BCR apasati AICI si urmati instructiunile.

* Pentru completarea documentului de confirmare pentru ANAF (dupa ce ati primit pachetul continand certificatul digital calificat), click AICI

Conform Ordinului 974/2010 al CNAS depunerea documentelor jutificative privind raportarea activitatilor realizate in vederea decontarii, formularele de raportare si fisierele de date se face online, folosind certificatul digital calificat de semnatura electronica.

Important:Dupa achizitia unui certificat digital calificat, pentru a-l putea folosi in SIUI va trebui sa efectuati procedura de inregistrare a acestuia. Procedura este publicata pe portalul intern al furnizorilor de servicii medico-farmaceutice iar pasii sunt urmatorii:

 1. Va prezentati la CJAS-ul cu care aveti incheiat contract avand la dumneavoastra dispozitivul continand certificatul digital calificat si emailul tiparit prin care sunteti instiintati de emiterea certificatului (mailul contine serial number-ul certificatului)
 2. Reprezentantul de la CJAS va inregistreaza certificatul in SIUI
 3. Va inregistrati apoi certificatul in aplicatia personala si verificati conexiunea cu SIUI. Procedura pentru acest pas ati primit-o deja si aveti acces prin portal la ultimele modificari, pe care va rugam sa le consultati periodic.

Incepand cu data de 1 iulie 2012, conform O.M.S. 674/2012 medicamentele cu si fara contributie personala in tratamentul ambulatoriu se vor prescrie obligatoriu doar prin sistemul CNAS in format electronic, cu semnatura electronica.

* Pentru emiterea unui certificat calificat apasati AICI si urmati instructiunile

* Daca sunteti client BCR apasati AICI si urmati instructiunile.

Depunerea documentelor pe portalul MySmis 2014

Ministerului Fondurilor Europene pune la dispozitia potentialilor beneficiari din Romania, un portal pentru a putea accesa mai usor banii europeni, pentru perioada de programare 2014-2020. Sistemul asigura transparenta si integritati sporite la nivelul sistemului judiciar in vederea imbunatatirii accesului si a calitatii serviciilor furnizate la nivelul acestuia.

Semnatura emisa de Trans Sped poate fi folosita in relatia cu Ministerul Fondurilor Europene. Acest lucru este permis in urma inregistrarii certificatului pe site-ul http://www.fonduri-ue.ro/mysmis

Trans Sped va ofera pachetul de semnatura electronica, ce cuprinde:

 • certificatul digital calificat
 • dispozitiv criptografic securizat (token)
 • EasySign Light - aplicatie ce va permite semnarea oricarui tip de document, contracte comerciale si participarea la licitatii electronice prin intermediul SEAP.

GRATUIT : expedierea pachetului oriunde in tara!

* Pentru emiterea unui certificat calificat apasati AICI si urmati instructiunile.

* Daca sunteti client BCR apasati AICI si urmati instructiunile.

Pentru inregistrarea certificatului pe portalul MySmis 2014 trebuie urmati pasii:
 1. Detinatorul certificatului trebuie sa aiba un cont pe portalul MySmis2014
 2. se obtine formularul pentru inregistrare in format PDF si se semneaza folosind Adobe Reader (nu se utilizeaza Programul EasySign).
 3. Documentul semnat se transmite la adresa confirmare@transsped.ro
 4. Documentul va fi verificat de noi:
  - Daca documentul nu poate fi validat, veti primi pe adresa de email din cetificat detaliile necesare pentru recompletarea documentului.
  - Daca documentul este valid, se va contrasemna si se va trimite pe adresa de email din certificat.
 5. Documentul contrasemnat se va incarca pe site-ul http://www.fonduri-ue.ro/mysmis la sectiunea Incarca documentul semnat.
Bancpost

Va puteti prezenta la Sucursala Bancpost in care aveti deschis contul iar consilierii Bancpost va vor ajuta in completarea online a cererii de eliberare a certificatului digital calificat si vor prelua documentele necesare acestuia.

Pretul pentru un pachet continand:

 • certificat digital calificat
 • dispozitiv criptografic securizat
 • EasySign Light – aplicatie pentru semnarea documentelor

Valabilitatea certificatului digital calificat este de 1/2/3 ani, conform conform Legii 455/2001 a semnaturii electronice, HG 1259/2001 si al Regulamentului European NR. 910/2014 din 23 iulie 2014 – eIDAS.

Trans Sped si Bancpost vin in sprijinul dumneavoastra cu solutii care sa va usureze activitatea, economisind totodata timp si bani, nemaifiind necesara prezentarea ulterioara la notar sau expeditia documentelor prin posta.