TRANS SPED este prestator de Servicii de Incredere (Trust Service Provider), emitenta de certificate digitale calificate conform Legii 455/2001 a semnaturii electronice, HG 1259/2001 si al Regulamentului European NR. 910/2014 din 23 iulie 2014 – eIDAS (https://ec.europa.eu/digital-single-market/en/trust-services-and-eid)

Trans Sped este cel mai experimentat prestator de solutii de incredere bazate pe certificate digitale calificate, activand pe piata autohtona inca din 2004. Certificatele calificate emise de Trans Sped sunt recunoscute international si garanteaza interoperabilitatea cu diverse tipuri de sisteme si aplicatii.

Trans Sped furnizeaza solutii destinate integrarii certificatelor digitale in retelele locale, in aplicatii web, Microsoft Exchange/Lotus Notes sau retele VPN, precum si o gama larga de aplicatii, de la software desktop de tip wizard, ce permite generarea de semnaturi electronice si verificarea acestora, produse software destinate semnarii, pana la solutii software complexe si servicii de integrare a semnaturii electronice in aplicatii de orice fel.

Trans Sped a realizat cea mai importanta implementare de solutii de certificare a unei organizatii romanesti pe competitiva piata din Statele Unite, certificatele Trans Sped devenind parte integranta a aplicatiilor oferite de Science Applications International Corporation - SAIC (www.saic.com).

Un proiect major, dezvoltat de compania noastra, este destinat industriei biofarmaceutice si medicale. Astfel, alaturi de ChosenSecurity, am fost selectati de SAIC (Science Applications International Corporation) pentru a furniza certificate calificate marilor companii producatoare de medicamente, membre ale asociatiei SAFE-BioPharma. SAFE-BioPharma creeaza si gestioneaza identitatea in mediul virtual, precum si standardele pentru semnaturi electronice pentru industria farmaceutica si medicala (www.safe-biopharma.org).

Certificatele emise in cadrul acestui proiect sunt folosite pentru semnarea testelor de laborator, a rezultatelor analizelor sau a fiselor medicale.

Recunoasterea calitatii serviciilor si tehnologiilor Trans Sped este data de faptul ca autoritatea acesteia a fost cross-certificata cu Federal Bridge of US, lucru care confera incredere certificatelor de semnatura electronica emise de aceasta pentru a fi acceptate in relatia cu toate institutiile guvernamentale din SUA.(Figura 1 si Figura 2 )

Acestea sunt:

  Federal Bridge of US - include toate agentiile federale:

 • Department of State
 • State of Illinois
 • ACES/Digital signature trust
 • US Patent&Trademark Office
 • Wells Fargo
 • Government Printing Office
 • Department of Justice
 • United States Postal Service
 • Department of Defence

 • CertiPath (pentru industria aerospatiala si de aparare) - include:

 • EADS
 • Northrop Grumman
 • Raytheon
 • Citibank
 • Lockheed Martin
 • Boeing
 • HEBCA - Higher Education Bridge CA
  SAFE Bio-Pharma (unde se regaseste si autoritatea Trans Sped)
  - domeniul biofarmaceutic si medical

Viziunea noastra

Suntem cea mai experimentata companie din Romania ce furnizeaza servicii de incredere pentru semnatura electronica si marca temporala. Certificatele emise de Trans Sped sunt recunoscute in toata Uniunea Europeana si in Statele Unite ale Americii.
Sa oferim servicii de un inalt grad de securitate clientilor nostri, pastrand in acelasi timp caracterul facil in utilizarea acestora. Prin implementarea standardelor tehnice ETSI, CEN si ale prevederilor Regulamentului eIDAS (910/2014) aducem clientilor si partenerilor nostri valoare juridica in procese electronice.
Oferim servicii de incredere (Trust Services) calificate (certificate digitale pentru semnatura electronica, marca temporala, conservare pe termen lung a semnaturilor electronice si a documentelor semnate electronic) in conformitate cu Regulamentul eIDAS. De asemenea Trans Sped ofera solutii si servicii de integrare a acestora necesare in transformarea digitala a fluxurilor de lucru in companii din diverse sectoare de activitate.

Aptitudini

Aptitudinile sunt recunoscute de clientii nostri care ne arata increderea in fiecare an, alegandu-ne pentru reinnoirea semnaturilor electronice. Aptitudinile cele mai pregnante sunt:

OPERATIVITATE 100%
PROFESIONALISM 100%
ADAPTABILITATE 100%

Oferta noastra

Trans Sped ofera o gama variata de servicii de incredere, soft-uri care sa integreze aceste solutii in activitatea de zi cu zi a clientului, Marcarea temporala a documentelor, posibilitatea de a semna documente de pe orice tip de dispozitiv mobil folosind certificate in cloud, utilizand cele mai noi tehnologii.

Dedicare

Onestitate

Incredere

Suport