Trans Sped este primul prestator de servicii de incredere din Romania si in permanenta mentine un nivel ridicat al calitatii serviciilor oferite clientiilor sai. Pentru a asigura acest lucru s-au obtinut mai multe Certificari care Garanteaza clientilor o calitate a serviciilor oferite in cele mai bune conditii.

Scurt istoric al certificarilor:

Certificarea pentru ISO 27001 a fost o prioritate pentru compania noastra, obtinuta in anul 2008, din dorinta de a asigura clientilor un management orientat spre securitatea informatiei.

In anul 2004 Trans Sped obtine prima certificare ISO 9001 ce aduce in prim plan dorinta conducerii companiei de a furniza servicii de incredere clientiilor nostri la un pret accesibil si care sa reflecte calitatea oferita, asigurandu-i astfel de eforturile constante pentru a aduce imbunatatiri.

Anul 2011 vine cu doua certificari noi si anume:

  • ISO 14001 - “Sistem de Management de Mediu” ” transformand astfel Trans Sped intr-o companie “verde” reducand impactul asupra mediului.
  • OHSAS 18001 - “Managementul Sanatatii si Securitatii Ocupationale” acest standard pune accent pe imbunatatirea continua integrand procesele companiei in bucla Plan, Do, Check, Act

De cand au fost obtinute certificarile Trans Sped, au fost mentinute periodic audituri interne si de recertificare mentinandu-se un nivel ridicat al serviciilor oferite clientilor.