Emitere 24h

Echipa Trans Sped face toate eforturile ca certificatul dumneavoastra sa fie emis in maxim 24 ore de la receptionarea confirmarii de plata.

Semnatura electronica extinsa

Trans Sped este inregistrata oficial ca prestator de Servicii de Certificare, acreditat prin ordinul de ministru nr.822/26.07.2011, ce emite certificate calificate in conformitate cu Legea Numarul 455/2001 privind semnatura electronica, Hotararea de Guvern Numarul 1259/2001 si Regulamentul eIDAS no. 910/2014.

Consultanta

Specialistii nostrii va pot oferi informatiile si solutiile de care aveti nevoie pentru a lua cea mai buna decizie.

Suport

Echipa noastra tehnica va sta la dispozitie pentru utilizarea semnaturii electronice atat pe email cat si telefonic.

Emitere 24h

Semnatura electronica extinsa

Consultanta

Suport

Obtine
Pachet standard 54 € fara TVA

Pretul pentru un pachet continand:

  • certificat digital calificat
  • dispozitiv criptografic securizat
  • EasySign Light – aplicatie pentru semnarea documentelor
23% discount pentru clientii BCR la pachetul standard - 41,58 euro fara TVA

Daca sunteti client BCR - fie corporate, fie microintreprindere - beneficiati de o reducere de pret de 23% pentru pachetul de semnatura electronica. (pretul este de 41,58 euro (fara TVA). )

Reprezentantii firmelor pot sa acceseze acum pachetul de semnatura electronica in unitatile BCR, cu sprijinul consilierilor dedicati clientilor microintreprinderi si al managerilor de relatii corporate.Certificat calificat 40 € fara TVA

Pretul unui certificat calificat este de 40 EURO (fara TVA) , pret care nu include pretul dispozitivului pe care acesta va fi stocat sau alte servicii suplimentare fata de cele prevazute in legea semnaturii electronice.Reinnoire certificate 30 € fara TVA

Pretul unui certificat calificat reinnoit / reemis este de 30 EURO (fara TVA), pret care nu include pretul dispozitivului pe care acesta va fi stocat sau alte servicii suplimentare fata de cele prevazute in legea semnaturii electronice.

Emitere 24h

Semnatura electronica extinsa

Consultanta

Suport

Obtine